Computer Kabel

Apparaten verbinden, data overzetten of voor stroomtoevoer: we bieden een groot aanbod computerkabels met ieder hun eigen functionaliteit. Jij wilt toch ook de beste kabels voor je computer? Kijk dan gauw verder.

Wat doet een Computerkabel?

Computerkabels zijn er in vele soorten en maten. In onze webwinkel vind je een groot aanbod kabels met verschillende functionaliteiten:

  • Verbinden 
    Diverse kabels kunnen een apparaat aan een beeldscherm verbinden. Bijvoorbeeld een dvd-speler aan een televisie of een toetsenbord aan een computer. Wij hebben DVI-, VGA-, HDMI-, KVM- en nieuwkomers DisplayPort- en Thunderbolt kabels.
  • Stroomtoevoer
    Een voeding is de stroomvoorziening van een apparaat en de voedingskabel is een verbinding tussen voeding en het stroomnet. Bij ons kun je terecht voor laptop laders of losse voedingskabels.
  • Data overbrengen
    Je harde schijf of camcorder verbinden? Wij bieden de Thunderbolt, eSATA kabel en FireWire kabels aan. Veel mogelijkheden om verbinding te maken met je computer dus.

Je Computerkabel online kopen

Bij Kabelspecialisten bestel je makkelijk en voordelig je Computerkabel online. Vóór 22.00 uur besteld? Als we de kabel op voorraad hebben dan heb je ‘m de volgende dag in huis.Tenzij de volgende dag een zon- of feestdag is. Dan duurt het iets langer. Vragen over een kabel voor de computer? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag.

Jouw computerkabel koop je online bij Kabelspecialisten!

Trusted shops  Ideal  MasterCard   American Express   Paypal  VISA  V-pay   Afterpay